Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да научите кода на ICS по серийния номер на у-вото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

След дълъг престой в сервиза и паднал акомулатор и на мен ми се наложи да извършвам тази процедура. Нямах притеснения, защото макар да нямам прословутото картонче, отзад в багажника имах сериен номер и код за ICS. Голямата изненада дойде когато се оказа, че кодът който е там не става. Шаш и паника!

Невероятно, но факт - и при мен стана с четири 4-ки! Съвсем елементарно, а вече се бях запътил към София, едва ли не!

Благодаря колеги!
    Алфа Romeo 90 1.8 Super '87 г. - старата любов
    Алфа Romeo 166 TS 2.0 '00 г.

Comment

при мен не стана с 4 четворки затова се наложи разкодиране
      ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
      ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

Благодаря на Пепи от Италсервиз който както винаги веднага се задейства и сега всичко работи отново също така благодаря на някой колега който ми сви антената
        ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
        ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

Добре де,някои все пак ще каже ли къде да се ходи и колко струва процедурата??
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ауто Италиа 120лв кеш и един месец чакане , но ефекта е голям ! Аз бях без код 5-месеца и знам какво е , защото Ванто-Трейд ги чаках близо 2-месеца и нищо...
            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
              Ауто Италиа 120лв кеш и един месец чакане , но ефекта е голям ! Аз бях без код 5-месеца и знам какво е , защото Ванто-Трейд ги чаках близо 2-месеца и нищо...
              Това немога да го повярвам.Във века на технологийте да чакам месец-два!
              Със сигурност трябва да има и някои зъл гений в София които да може да намира прословутият код по един или друг начин.Не сте ли съгласни?
              П.П Просто още не съм го намерил
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Моята я разкодира един пич от Бургас за един ден, много точен и си отнесе 120 кинта . Все пак съм доволен понеже от там я взех колата и не ми се пътуваше лятото без клима и музика
                FIAT Punto 1,9 JTD
                EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kartell Покажи съобщение
                  Моята я разкодира един пич от Бургас за един ден, много точен и си отнесе 120 кинта . Все пак съм доволен понеже от там я взех колата и не ми се пътуваше лятото без клима и музика
                  Точно това искам и аз плащам получавам веднага.Това с чакането ми е изнервящо безмислено..и т.н.Вече и без това тотално се изчеластрих с тоя ICS:4-ти ден ровене в интернет и какви ли не програми за калкулация на кодове.Сигурен съм че аз и ти не сме единствените.Освен колегата чакал месец.Хайде де,никои ли не знае в София или около София/на 100-на км./някои да разкодира.

Comment

Колегата "7171" имаше инфо за тези разкодирания, пиши му на лични въпреки, че отдавна не съм виждал да пише.
                    Преди хакването на форума имах тела му в личните но сега ги няма съобщенията

Не че искам да те обезкуражавам, но и аз опитвах с всякакви програмки в нета, но като го закарах на майстора и като го разглоби целия и като почна да му сваля некви чипове и да ги слага на негови платки разбрах че не е шега работата и 120 кинта си заслужават
                    Last edited by kartell; d.m.y г., 14:49.
                    FIAT Punto 1,9 JTD
                    EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
                    sigpic

Comment

Парите не са проблем,давам ги на секундата.Относно колегата,писах му доста отдавна,няма тговор даже и не е влизал скоро.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                        Хайде де,никои ли не знае в София или около София/на 100-на км./някои да разкодира.
                        Ами хората споменаха за един от Италсервиз. Аз съм ходил там да гледам една 166, която се продаваше, но се отказах. Та тоя, който я продаваше (някакъв от сервиза) беше намерил кой да му я разкодира. Не знам обаче колко е разумно хакери да ти бърникат софтуера. По-добре си изкарай номера по каналния ред.
                        Last edited by Коки; d.m.y г., 16:12.
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

......

.....
                          Last edited by Linkestis; d.m.y г., 00:56.

Comment

140 лева само се разкодира никакви платки и чипове не се слагат нещо като кей генератор се използва на лично съобщение ще ти кажа къде да отидеш
                            ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
                            ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

за същите говорех и аз но аз съм със злот карта за gsm
                              ALFA ROMEO 155 2.0 T.S.
                              ALFA ROMEO 166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от bobbybg75 Покажи съобщение
                                за същите говорех и аз но аз съм със злот карта за gsm
                                А защо има разлика за тези, които са с телефон?
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                                X